Oceandrum Workshop

Ontdek de magie van de zee met jouw eigen handgemaakte oceandrum

Wat is een oceandrum?

Een oceandrum is een platte mand gevuld met verschillende soorten zaden en kruiden waardoor je, als je draaibewegingen maakt, het geluid van de zee krijgt. Het geluid van de oceandrum kan ontspannend en rustgevend werken. Daarnaast kan het geluid een positieve uitwerking hebben op je ademhaling, je energieverdeling, slaapproblemen, spanningsklachten, concentratie en spierspanningen maar bovenal is het een prettige ervaring voor lichaam en geest. Op een oceandrum kan, anders dan bij een sjamanendrum, niet getrommeld worden.

Je eigen oceandrum maken

Tijdens deze creatieve workshop ga je je eigen oceandrum maken. Vanuit een visualisatie ga je jouw zeegeluid creëren. Zachte golven of een stevige branding, het is allemaal mogelijk. Je zult merken dat gaandeweg het geluid ontstaat wat bij jou resoneert. 

We spannen het doek over de drum en we prepareren dit zodat het hard en stevig wordt. Zo maken we een mooie klankkast voor jou geluid.
In de middag gaan we aan de slag met intuïtief schilderen om van de oceandrum een persoonlijk kunstwerk te maken. 

Reizen over zeeën, oceanen, stille wateren… Meedeinen op de golven, als een zacht wiegenlied.

Agenda

Ouder en kind

Deze workshop geef ik ook voor ouder en kind. Dit is op aanvraag in mijn atelier in Steensel. Je kunt dan samen 1 grote oceandrum maken, of beide een iets kleinere. Ik heb in mijn atelier plaats voor twee volwassene en twee kinderen. Voor meer informatie stuur me even een mailtje.

 

Maatwerk

Heb je zelf een groepje van 6-8 deelnemers en een eigen lokatie? Dan kom ik ook graag naar jou toe. Neem hierover even contact met me op per mail dan bespreken we alle mogelijkheden kosten etc.

oceandrum gevuld met zaden
oceandrum maken met ecoline
oceandrum workshop stof knippen
oceandrum schilderen

Aanmelden

Vul het onderstaande formulier in om je voor een workshop aan te melden

Kies je workshop/cursus
Je aanmelding is pas defintief wanneer je een bevestiging van mij hebt ontvangen.