Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Oceandrum maken

19 april 10:00 - 16:30

€97,00
banner oceandrum workshop

Reizen over zeeën, oceanen, stille wateren. Meedeinen op de golven, als een zacht wiegelied. Stilte in jezelf. Een verlangen naar de zee en het zachte of juist krachtige ruisen in jezelf.

We gaan deze dag een oceandrum maken. Dit is een platte schaal met daarin zaden/kruiden, door deze schaal te bewegen kan het geluid van de zee worden nagebootst, van zacht zeegeruis tot hoge golven. De schaal wordt afgedekt met een doek welke we beschilderen. (op een oceandrum kan niet getrommeld worden) We werken met een schaal van ong. 50 cm doornsee, hiermee krijg je een mooie grote oceandrum die vele klanken kan maken.

‘s Ochtends beginnen we met het kiezen van de zaden/kruiden die passen bij jouw zeegeluid, daarna gaan we het doek opspannen en ‘s middags gaan we aan de slag met het beschilderen ervan. Het maken van een eigen oceandrum is een bijzonder proces, omdat je je eigen unieke geluid erin verwerkt en hem ook zelf helemaal in elkaar zet en gaat beschilderen. Aan het eind van de dag ga je met een zeer persoonlijk voorwerp naar huis.

Prijs: 97 euro (incl. al het materiaal, koffie, thee en wat lekkers) meld je je samen aan, dan betaal je met z’n tweeën 185 euro.

Aanmelden

Voor vragen, meer info of contact mail me

Gegevens

Datum:
19 april
Tijd:
10:00 - 16:30
Kosten:
€97,00
Evenement Categorie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland
+ Google Maps

Organisator

Vera Spiero
Telefoon
0649924765
E-mail
atelierveer@gmail.com