Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Touch drawing – de verdieping

15 februari - 14 maart

€275,00
Touchdrawing

In deze verdieping maken we drie dagen (1x per 2 weken) een kunstzinnige reis door jouw innerlijk landschap met touch drawing. En brengen dit tot uitdrukking in een handgebonden boekwerk.

Met touch drawing rol je olieverf dun uit op een harde plaat, vervolgens leg je daar vloeipapier op en ga je met je vingers en handen bewegen over het papier. Er ontstaat een afdruk. Een beeld vanuit je binnenwereld, een zielsbeeld. Dit doe je vele keren opnieuw, als een meditatief proces. Je handen zijn als verlengstuk van je ziel, reagerend op de sensaties van het moment. Je reist naar binnen en met elke afdruk geraak je weer op een nieuwe laag. Touch drawing is een heel zachte methode en tegelijkertijd ook diepgaand en transformerend.

Door hier meerdere dagen, verdeeld over een wat langere tijd mee bezig te zijn zal je merken dat de reis door je innerlijk landschap zich steeds verder verdiept, en uitdiept.

Touch drawing is een manier van je authenticiteit ontdekken, van spelen en je laten verwonderen door wat je handen creëren.
We werken kunstzinnig maar niet zo zeer met het doel om tot een ‘mooi’ resultaat te komen. Het mag zich vooral jouw verhaal vertellen en inzichten geven.

Aan het eind van deze 3 dagen heeft zich een bijzonder handgebonden boekwerk gevormd van jouw innerlijk landschap.

Je kunt deze 3 dagen zowel volgen als je nog nooit eerder hebt deelgenomen aan touch drawing als wanneer je al bekend bent met de techniek.

 

 

Praktisch

Data: donderdag 15 feb, 29 feb en 14 mrt
Tijd: 10.00 tot ong. 16.30 uur
Lokatie: De Verbindende Factor in Nuenen
Financiële bijdrage: 275 euro dit is incl alle materialen, koffie, thee, wat lekkers en soep tijdens de lunch
Max 8 deelnemers

 

Aanmelden

Voor vragen, meer info of contact mail me

Gegevens

Begin:
15 februari
Einde:
14 maart
Kosten:
€275,00
Evenement Categorie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland
+ Google Maps

Organisator

Vera Spiero
Telefoon
0649924765
E-mail
atelierveer@gmail.com