Spelen met de Dood

Een of meerdere dagen over zijn met rouw, verlies tijdens je leven en je durven te verliezen aan het leven. Over sterven en transformatie. Het sterven in het leven en het sterven aan de dood.

Hoe beweeg jij je tussen al die lagen en sluiers? Wat is de beweging van jouw ziel?
Hoe laat je los? En hoe houd je vast? Durf je te vertrouwen dat ieder sterven ook weer een geboorte is? En er bij iedere geboorte ook iets vrijgegeven wordt?

 

We gaan spelen met het thema dood en sterven. Een thema wat in ieder z’n leven voorkomt. Een thema waar we vaak liever niet over praten of bij stilstaan, omdat het zo rauw en pijnlijk kan zijn. Maar betekenis geven aan de dood en aan sterven, is ook betekenis geven aan het leven. Door de dood te omarmen, omarm je ook het leven. Wie werkelijk de dood in haar ogen durft te kijken, heeft het leven lief.

Wat is de dood voor jou? Wie is de dood voor jou? Durf je de dood te leven?

We werken met sharing, dans, beweging en kunstzinnig. Met onze handen, hart en ziel. Vanuit het lichaam, in beweging en creatie.


Spelen met de dood geef ik samen met Lily Schuimer. Lily is healer, coach en lichaamsgericht therapeut en werkt al meer dan 25 jaar op het niveau van essentie en werkelijke verandering. Beide kennen we de dood van dichtbij. We werken vanuit een grote passie voor de liefde en de diepte van het leven. Speels. Creatief. Vanuit zachtheid en verstilling.


Enige noot vooraf: Pas op, Spelen met de dood zou je wel eens heel levend kunnen maken!