Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Touch drawing Intensive (vakantie 4-daagse)

1 augustus - 4 augustus

€365,00
Touchdrawing

Vier dagen op reis met touch drawing. Diverse kunstzinnige reizen naar binnen maken, de beelden van jouw ziel laten spreken. Soms helder zichtbaar, soms nog verborgen en langzaam ontsluierend. 
Iedere dag met z’n eigen thema, z’n eigen vorm en met touchdrawing als basis.

Met touch drawing rol je olieverf dun uit op een harde plaat, vervolgens leg je daar vloeipapier op en ga je met je vingers en handen bewegen over het papier. Er ontstaat een afdruk. Een beeld van de ziel. Dit doe je vele keren opnieuw, als een meditatief proces. Je handen zijn als verlengstuk van je ziel, reagerend op de sensaties van het moment. Je reist naar binnen en met elke afdruk geraak je weer een op een nieuwe laag. Touch drawing is een heel zachte methode en tegelijkertijd ook diepgaand en transformerend. 

Dag 1: Beelden van de ziel; de taal van touchdrawing leren kennen, beelden laten spreken, materialen en mogelijkheden ontdekken. 

Dag 2: Blauwdruk; je eigen zielsblauwe olieverf maken, vanuit jouw essentie en daarmee op reis in touchdrawing. Jouw blauwdruk in beeld. 

Dag 3: Touchdrawing en het innerlijk portret; je handen die beelden onder de huid laten spreken. Wie ben jij door de ogen van je ziel…. 

Dag 4: Integratie; Jouw beeldtaal samenbrengen, je reizen rond maken. De beelden laten spreken en jezelf tot uitdrukking brengen. 

Deze vier dagen zijn een innerlijke reis, een onderzoek in jezelf. Het is een manier van je authenticiteit ontdekken, van spelen en je laten verwonderen door wat je handen creëren. 
We werken kunstzinnig maar niet zo zeer met het doel om tot een ‘mooi’ resultaat te komen. Het mag zich vooral jouw verhaal vertellen en inzichten geven. 

Data: 1 t/m 4 augustus
Tijd: dagelijks 10.00 tot ongeveer 16.30 uur
Locatie: De Verbindende Factor in Nuenen
In de omgeving zijn diverse b&b’s hotels, en op 20 minuten rijden is een heerlijke lowbudget camping mocht je er een fijne vakantie van willen maken.

Deelnameprijs: €365,- incl. alle materialen, koffie, thee en lekkers, tijdens de lunch is er iets van soep of een salade, dit vul je verder aan met je eigen lunch

Aanmelden

Voor vragen, meer info of een eerst een optie voor de workshop mail me

Gegevens

Begin:
1 augustus
Einde:
4 augustus
Kosten:
€365,00
Evenement Categorie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Organisator

Vera Spiero
Telefoon:
0649924765
E-mail:
atelierveer@gmail.com