Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Touchdrawing – beelden van de ziel

31 oktober 10:00 - 16:30

Touchdrawing

Een kunstzinnige reis naar binnen maken, de beelden van jouw ziel laten spreken. Soms helder zichtbaar, soms nog verborgen en langzaam ontsluierend.
Touchdrawing rond het keltische nieuwjaar. Waar de sluiers met de andere zijde dun zijn. De boodschappen ons makkelijk bereiken.

Met touch drawing rol je olieverf dun uit op een harde plaat, vervolgens leg je daar vloeipapier op en ga je met je vingers en handen bewegen over het papier. Er ontstaat een afdruk. Een beeld van de ziel. Dit doe je vele keren opnieuw, als een meditatief proces. Je handen zijn als verlengstuk van je ziel, reagerend op de sensaties van het moment. Je reist naar binnen en met elke afdruk geraak je weer een op een nieuwe laag. Touch drawing is een heel zachte methode en tegelijkertijd ook diepgaand en transformerend.

De workshop is vooral een innerlijke reis, een onderzoek in jezelf. Het is een manier van je authenticiteit ontdekken, van spelen en je laten verwonderen door wat je handen creëren.
We werken kunstzinnig maar niet zo zeer met het doel om tot een ‘mooi’ resultaat te komen. Het mag zich vooral jouw verhaal vertellen en inzichten geven.

 

Investering: 89 euro
De dag is incl. alle materialen, koffie, thee, lekkers en een uitgebreide lunch

Gegevens

Datum:
31 oktober
Tijd:
10:00 - 16:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland
+ Google Maps

Organisator

Vera Spiero
Telefoon:
0649924765
E-mail:
atelierveer@gmail.com

Ik wil me graag aanmelden voor een workshop

    Je aanmelding is pas defintief wanneer je een bevestiging van mij hebt ontvangen