Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jonge Vrouwencirkel ( ong. 26 – 36 jaar)

8 april 19:30 - 22:00

€15,00

Lieve ‘jonge’ vrouw (ong. 26 t/m 36 jaar). Het is tijd. Laten we samen komen. Laten we elkaar bekrachtigen. Elkaar steunen. Bij elkaar rusten. Met elkaar delen en samen groeien.
Het maakt niet wat je afkomst is, welk beroep je wel of niet uitvoert, of je moeder bent, partner, of geen van dat allen. Je mag alle rollen thuislaten. Je bent welkom in wie je bent, en even zo goed als je daar nog geen idee van hebt.
Deze avond is voor jou. Echt met tijd en ruimte voor jou. Een plek om te zijn. Elkaar te ontmoeten voorbij de woorden. Een plek van steun en bedding. Waarin we wijsheid delen. Aanwezig zijn. Een plek die we samen dragen en waarin ontstaat.

Deze jonge vrouwen cirkel is in september 2020 gestart door de avonden heen vind het iedere keer weer opnieuw haar vorm. De avonden start ik met het openen van het veld, waarin we een veilige setting creëren, de ruis van de dag wat loslaten en aankomen. Vervolgens is er ruimte om te delen. Daarna ligt de invulling van de avond open, soms dient een thema zich aan, maar hebben ook eens een ontspannende zelfmassage gegeven, mantra’s gezongen. We kijken als groep samen waar behoefte aan is.
We sluiten af met het sluiten van het veld, en daarna nog heerlijk kopje thee, chocolade en bijzondere verbindingen rijker.
In een cirkel ontmoet je elkaar op een laag die anders is als in het dagelijkse leven. En in het samen komen van vrouwen van ongeveer dezelfde leeftijd is er veelal de herkenning van thema’s die spelen.

Welkom jonge vrouw. Welkom als je nog nooit in een cirkel bent geweest. Welkom als je het spannend vindt. Welkom als het je stom lijkt, maar toch wel nieuwsgierig bent. Welkom als je al vele cirkels hebt meegemaakt. Welkom als je graag andere vrouwen van je leeftijd wilt ontmoeten. Welkom als je geen idee hebt waarom, maar je er wel toe aangetrokken voelt.
Laten we samen komen.

Praktisch;

Deelname voor vrouwen van ongeveer 26 t/m 36 jaar. Ben je nu net wat ouder of jonger en wil je toch graag deelnemen, neem dan even contact met me op.

De cirkel vindt 1x per maand plaats op donderdagavond.

Vanaf 19.00 uur ben je welkom rustig om aan te komen met een lekkere kop thee, om 19.30 starten we de cirkel en rond 22.00 uur zullen we afsluiten.

Gegevens

Datum:
8 april
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€15,00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Organisator

Vera Spiero
Telefoon:
0649924765
E-mail:
atelierveer@gmail.com

Ik wil me graag aanmelden voor een workshop

    Je aanmelding is pas defintief wanneer je een bevestiging van mij hebt ontvangen