Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jonge Vrouwencirkel ( ong. 26 – 36 jaar)

16/12/2021 19:30 - 22:00

€15,00

Lieve ‘jonge’ vrouw (ong. 26 t/m 36 jaar). Het is tijd. Laten we samen komen. Laten we elkaar bekrachtigen. Elkaar steunen. Bij elkaar rusten. Met elkaar delen en samen groeien.

Het maakt niet wat je afkomst is, welk beroep je wel of niet uitvoert, of je moeder bent, partner, of geen van dat allen. Je mag alle rollen thuislaten. Je bent welkom in wie je bent, en even zo goed als je daar nog geen idee van hebt.

Deze avond is voor jou. Echt met tijd en ruimte voor jou. Een plek om te zijn. Elkaar te ontmoeten voorbij de woorden. Een plek van steun en bedding. Waarin we wijsheid delen. Aanwezig zijn. Een plek die we samen dragen en waarin ontstaat.

Deze jonge vrouwen cirkel is in september 2020 gestart, vanuit mijn eigen verlangen om met vrouwen van mijn leeftijd samen te komen. Vele cirkels had ik al meegemaakt, maar zelden trof ik vrouwen van mijn leeftijd.

In een cirkel ontmoet je elkaar op een laag die anders is als in het dagelijkse leven.
En in het samen komen van vrouwen van ongeveer dezelfde leeftijd is er veelal de herkenning van thema’s die spelen.

Je bent welkom om te komen proeven, te ervaren. Sommige vrouwen zijn er (bijna) iedere avond bij, andere sluiten zo nu en dan aan en iedere avond zijn er ook weer vrouwen voor het eerst.
Juist dat vormt de cirkel.

En ook als je geen idee hebt waarom, maar ergens wel het verlangen voelt, je bent welkom.
Praktisch;

Deelname voor vrouwen van ongeveer 26 t/m 36 jaar. Ben je nu net wat ouder of jonger en wil je toch graag deelnemen, neem dan even contact met me op.

De cirkel vindt 1x per maand plaats op donderdagavond.

Vanaf 19.00 uur ben je welkom rustig om aan te komen met een lekkere kop thee, om 19.30 starten we de cirkel en rond 22.00 uur zullen we afsluiten.

Gegevens

Datum:
16/12/2021
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€15,00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Organisator

Vera Spiero
Telefoon:
0649924765
E-mail:
atelierveer@gmail.com

Ik wil me graag aanmelden voor een workshop

    Je aanmelding is pas defintief wanneer je een bevestiging van mij hebt ontvangen