Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Chakra tekenen ‘Reis door de chakra’s’

1 maart - 15 november

€425,

Cursus Chakra Mandala tekenen
Tekenend en kleurend in verbinding komen met je innerlijke energievelden

Je eigen chakra’s in beeld brengen is de opzet van deze cursus. Vanuit een basisconstructie, de daarbij passende kleuroefeningen en de symboliek kun je aan de slag. Jouw persoonlijke ontwerp en invulling maken het chakra ‘eigen’, een momentopname in je leven. Graag begeleid ik je in het tekenproces, het persoonlijke proces, de beweging en de kleurtechnieken.
Wat wil de kleur jou zeggen en wat doet het zoal met je? Door te tekenen en te kleuren krijg je meer zicht op je innerlijke energievelden, je gaat de kleur beleven. Op deze wijze maak je een bijzondere verbinding met de kleur en het chakra. Een innerlijke reis wordt zichtbaar in zeven prachtige tekeningen. We tekenen in groepen van max. 8 personen. De cursus bestaat uit 10 lessen van 3,5 uur. We starten met een kleurles, daarna 7 lessen voor elk chakra en in de laatste twee lessen (1 hele dag) maak je samen met de groep een reis door al jouw chakra’s. De lessen worden eens per maand gegeven in de tussenliggende tijd ga je zelf thuis aan de slag om je chakra verder in beeld te brengen.

Deze training zal ik geven onder supervisie van Miriam Zwaga. Zij heeft in deze reis ongelofelijk veel mensen mogen begeleiden en draagt de live versie nu over aan mij.
Komt de dinsdagochtend niet uit voor jou? Is Nuenen te ver weg, of doe je het gewoon liever online? Die optie is nog ook nog steeds mogelijk bij Miriam, je kunt dan mailen naar miriam@deverbindendefactor.net

Praktisch
Data: 1 mrt, 15 mrt, 12 apr, 17 mei, 14 jun, 12 jul, 6 sep, 4 okt, 15 nov
Tijd : 09.30 – 13.00  en op 15 nov van 09.30 tot 17.00
Materiaal; Mandalapapier zit er bij inbegrepen, potloden, passer liniaal etc kunnen ter plekke worden aangeschaft of regel je zelf
Begeleiding; Vera Spiero onder supervisie van Miriam Zwaga

Gegevens

Begin:
1 maart
Einde:
15 november
Kosten:
€425,

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Organisator

Vera Spiero
Telefoon:
0649924765
E-mail:
atelierveer@gmail.com

Ik wil me graag aanmelden voor een workshop

    Je aanmelding is pas defintief wanneer je een bevestiging van mij hebt ontvangen